Fürdőszobai radiátorok

HX - Kiel Fürdőszobai radiátor

Íves kivitelű fürdőszobai radiátor, a HB modell minden pozitív tulajdonságával.

HC - Crocus Fürdőszobai radiátor

Klasszikus és modern stílus találkozik a Crocus formavilágában. Az ellipszis csövek modern hatást kölcsönöznek a megszokott felépítésű fürdőszobai radiátornak.

HF - Flamingo fürdőszobai radiátor

A legújabb trendek az aszimmetrikus kialakítású modelleket helyezik refl ektorfénybe. A Flamingo modell kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik, 50 mm-es kötéstávolsága pedig a legkorszerűbb technikai trendeknek megfelelő.

HP - Phoenix Fürdőszobai radiátor

A Phoenix modell az új generációs fürdőszobai radiátorok jellegzetes képviselője, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különleges kialakítást kedvelők körében. A gyűjtőcsövek jobb és baloldalon is elhelyezkedhetnek.

HQ - Hydra fürdőszobai radiátor

Szögletes formavilág, minimalista hangulat a radiátor fő stílusjegyei, melyek a modern fürdőszobák díszeivé teszik a Hydra modellt. A típus megújult külsővel varázsolja el az érdeklődőket.

HD - Spanner fürdőszobai radiátor

Új generációs fürdőszobai modell, amely egyszerűségével és letisztultságával emelkedik ki a mezőnyből. Fejlesztésekor szem előtt tartottuk az alacsony ár és kiváló minőség összhangját. Lekerekített csővégei biztonságosak, és elegáns megjelenést is …

HDX - Reacher Fürdőszobai radiátor

A Spanner típus íves kivitelű változata, hajlított 20mm átmérőjű fűtőcsövei miatt könnyed, formabontó stílusjegyeket hordoz.

RA -Topáz Rozsdamentes radiátorok

Polírozott felületű rozsdamentes fürdőszobai radiátor

Krómozott radiátorok - Zafír, Opál

Termékkínálatunkban újra elérhetőek a krómozott törölközőszárító radiátorok!

Térelválasztó radiátorok

A BR, BP, BE és BX típusok térelválasztó kivitelben is rendelhetők. Alapesetben a padlótámasz 150 mm, a fali tartó pedig 55 mm, de van lehetőség egyedi méretek megadására is.