Termékek

HQ - Hydra fürdőszobai radiátor

Szögletes formavilág, minimalista hangulat a radiátor fő stílusjegyei, melyek a modern fürdőszobák díszeivé teszik a Hydra modellt. A típus megújult külsővel varázsolja el az érdeklődőket.

Pika mágneses tartó gomb

HD - Spanner fürdőszobai radiátor

Új generációs fürdőszobai modell, amely egyszerűségével és letisztultságával emelkedik ki a mezőnyből. Fejlesztésekor szem előtt tartottuk az alacsony ár és kiváló minőség összhangját. Lekerekített csővégei biztonságosak, és elegáns megjelenést is …

Fa mintázatú festés

A Fókusz radiátorcsalád és a B2V típus esetében lehetőség van FA utánzatú festésre. Több különböző fajtájú fa színe és mintázata áll rendelkezésre. A minták tekintetében keresse fel bemutatótermünket.

HDX - Reacher Fürdőszobai radiátor

A Spanner típus íves kivitelű változata, hajlított 20mm átmérőjű fűtőcsövei miatt könnyed, formabontó stílusjegyeket hordoz.

LuX Fürdőszobai radiátor

A hajlított csövek által biztosított lendületes forma nagy tárolókapacitással és jó hőleadó képességgel társul. Extravagáns kivitele miatt vált palettánk egyik legkeresettebb modelljévé. Többféle burkolólemezzel rendelhető, ami lehetővé teszi a …

RA -Topáz Rozsdamentes radiátorok

Polírozott felületű rozsdamentes fürdőszobai radiátor

Krómozott radiátorok - Zafír, Opál

Termékkínálatunkban újra elérhetőek a krómozott törölközőszárító radiátorok!

Térelválasztó radiátorok

A BR, BP, BE és BX típusok térelválasztó kivitelben is rendelhetők. Alapesetben a padlótámasz 150 mm, a fali tartó pedig 55 mm, de van lehetőség egyedi méretek megadására is.

PS típusú radiátor

A fürdőszoba radiátorokkal együtt, általános felhasználási területre fejlesztettük ki a PS típusjelű fűtőfalakat. A fűtőfal kiegészítő tartozékokkal előszobafalként, térelválasztóként is hasznosítható.

Mirror fűtőfal (tükrös)

A tükörbetéttel kiegészülő fűtőfalak fogasokkal ellátva praktikus előszobafalként is funkcionálhatnak.

Fókusz radiátor egyedi burkolólemezzel

A Fókusz radiátorcsalád V típusjelzésű (függőleges kivitelű) tagjai már egyedi lemezborítással is rendelhetőek. Speciális nyomdai eljárás során, kerülnek a képek a burkolólemezre, így bármilyen ábra, fénykép vagy mintázat megvalósítható, ennek csak …