Termékek

LuX Fürdőszobai radiátor

A hajlított csövek által biztosított lendületes forma nagy tárolókapacitással és jó hőleadó képességgel társul. Extravagáns kivitele miatt vált palettánk egyik legkeresettebb modelljévé. Többféle burkolólemezzel rendelhető, ami lehetővé teszi a …

Pika mágneses tartó gomb

RA -Topáz Rozsdamentes radiátorok

Polírozott felületű rozsdamentes fürdőszobai radiátor

Fa mintázatú festés

A Fókusz radiátorcsalád és a B2V típus esetében lehetőség van FA utánzatú festésre. Több különböző fajtájú fa színe és mintázata áll rendelkezésre. A minták tekintetében keresse fel bemutatótermünket.

Krómozott radiátorok - Zafír, Opál

Termékkínálatunkban újra elérhetőek a krómozott törölközőszárító radiátorok!

Térelválasztó radiátorok

A BR, BP, BE és BX típusok térelválasztó kivitelben is rendelhetők. Alapesetben a padlótámasz 150 mm, a fali tartó pedig 55 mm, de van lehetőség egyedi méretek megadására is.

PS típusú radiátor

A fürdőszoba radiátorokkal együtt, általános felhasználási területre fejlesztettük ki a PS típusjelű fűtőfalakat. A fűtőfal kiegészítő tartozékokkal előszobafalként, térelválasztóként is hasznosítható.

Mirror fűtőfal (tükrös)

A tükörbetéttel kiegészülő fűtőfalak fogasokkal ellátva praktikus előszobafalként is funkcionálhatnak.

Fókusz radiátor egyedi burkolólemezzel

A Fókusz radiátorcsalád V típusjelzésű (függőleges kivitelű) tagjai már egyedi lemezborítással is rendelhetőek. Speciális nyomdai eljárás során, kerülnek a képek a burkolólemezre, így bármilyen ábra, fénykép vagy mintázat megvalósítható, ennek csak …

Matrix - egyszínű burkolattal

A Matrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban es színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára.

Matrix - Egyedi Metropol burkolólemezzel

A Matrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban es színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára.

Quantum fűtőfal

A legújabb fűtőfalunkat a minimalista design teszi jellegzetessé. Szögletes csöveinek köszönhetően, a modern otthonok díszeként tartják számon.