Termékek

BY - Dhalia Fürdőszobai radiátor

Az Easy modell továbbfejlesztett változata. Íves kivitelű klasszikus modell, amely hajlított csövei és nyújtott profi lja miatt vált közkedvelt és sikeres termékké.

Festett tartó

A tartó segítségével extra tárolási felületet szerezhet. Ezt a tartozék festhető, hogy jobban illeszkedjen a fürdőszobába.

HB - Baum Fürdőszobai radiátor

A „cső-a-csövön” kialakítású radiátorok első számú képviselője. A fűtőcsövek ellenállás hegesztéssel kapcsolódnak az osztócsövekhez, hosszú élettartamot biztosítva a terméknek. Letisztult forma, jó használhatóság és takarékos ár jellemzi.

Akasztók fürdőszobai radiátorokhoz

Műanyag akasztók több színben

HX - Kiel Fürdőszobai radiátor

Íves kivitelű fürdőszobai radiátor, a HB modell minden pozitív tulajdonságával.

Pika üveg-gomb

HC - Crocus Fürdőszobai radiátor

Klasszikus és modern stílus találkozik a Crocus formavilágában. Az ellipszis csövek modern hatást kölcsönöznek a megszokott felépítésű fürdőszobai radiátornak.

Handy polc

A Handy polc tartozék segítségével maximálisan kihasználhatja a radiátor tárolási lehetőségeit.

HF - Flamingo fürdőszobai radiátor

A legújabb trendek az aszimmetrikus kialakítású modelleket helyezik refl ektorfénybe. A Flamingo modell kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik, 50 mm-es kötéstávolsága pedig a legkorszerűbb technikai trendeknek megfelelő.

Kihúzható tartó

Megsokszorozza a tárolási lehetőséget ez a kihúzható tároló tartozék. Segítségével maximálisan kihasználhatja a radiátor lehetőségeit.

HP - Phoenix Fürdőszobai radiátor

A Phoenix modell az új generációs fürdőszobai radiátorok jellegzetes képviselője, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különleges kialakítást kedvelők körében. A gyűjtőcsövek jobb és baloldalon is elhelyezkedhetnek.

Pika mágneses tartó

Mágneses tartó sík felületekhez