Lézervágás

CNC vezérlésű ADIGE LT120 csőlézer gép

lágy, ötvözött, rozsdamentes acél, ötvözött alumínium 
cső és profil megmunkálására és vágására

LÉZERFORRÁS:

CO2 lézerforrás: Rofin DC 020Névleges teljesítmény: 2000WHullámhossz: 10.6 mikronNyaláb minőségi tényező: K > 0.9Polarizáció: lineáris 45° horizonthoz képestImpulzus frekvencia: 0-5 kHz VEZÉRLÉS:Siemens 840D 6 digitálisan indított motorizált tengellyel. A feldolgozott anyag torzulását és a központosítását folyamatosan ellenőrzi.Optikai úton vizsgálja a hegesztési varrat helyzetét, melyhez képest lehet programozni a megmunkálást.          SOFTWARECAD Artube, háromdimenziós software amely a csőmegmunkálás programozásához lett kifejlesztve és lehetővé teszi más program által előállított háromdimenziós X_T  fileok importálását is.A  program megjeleníti és 3D grafikával  szimulálja a munkamenetet és megbecsüli az óránkénti termelékenységet.Egy kisegítő irodai software csomag szolgál a termelés optimalizálására, mely kalkulálja a gyártáshoz szükséges csőszámot, minimalizálja a hulladékot.           

FELDOLGOZHATÓ ANYAGOK: 

Feldolgozható méretek:
- KÖR Ø 12 - 120mm
- NÉGYZET oldal 12 - 84mm
- TÉGLALAP és LAPOS OVÁL, mely belefér a Ø 120mm körbe min.10mm és max.110mm oldallal, max.100 mm oldalak közötti különbséggel.

Maximális adagolható hossz. 6500mm (minimum 3200mm)

A feldolgozható anyag maximális súlya 13,8 kg/m (90 kg /rúd)

    

    

LÉZERFORRÁS:

CO2 lézerforrás: Rofin DC 020
Névleges teljesítmény: 2000W
Hullámhossz: 10.6 mikron
Nyaláb minőségi tényező: K > 0.9
Polarizáció: lineáris 45° horizonthoz képest
Impulzus frekvencia: 0-5 kHz

VEZÉRLÉS:

Siemens 840D 6 digitálisan indított motorizált tengellyel. A feldolgozott anyag torzulását és a központosítását folyamatosan ellenőrzi.

Optikai úton vizsgálja a hegesztési varrat helyzetét, melyhez képest lehet programozni a megmunkálást.

  

 SOFTWARE CAD Artube, háromdimenziós software amely a csőmegmunkálás programozásához lett kifejlesztve és lehetővé teszi más program által előállított háromdimenziós X_T fileok importálását is. A program megjeleníti és 3D grafikával szimulálja a munkamenetet és megbecsüli az óránkénti termelékenységet. Egy kisegítő irodai software csomag szolgál a termelés optimalizálására, mely kalkulálja a gyártáshoz szükséges csőszámot, minimalizálja a hulladékot.